weekfoto
Kantoortuinen in gemeentehuis


Door de komst van Myllesweerd aan de voorzijde van het gemeentehuis, is een kleine interne verbouwing van het gemeentehuis ook nodig geworden.

De kantoren die namelijk oorspronkelijk grensden aan een buitengevel (het parkeerterrein) zitten nu vast aan een binnenruimte, de corridor van Myllesweerd. Dit heeft klimatologische problemen in de kantoren tot gevolg. Dit was altijd al bekend en hiervoor was dan ook al budget gereserveerd. Met de oplossing werd echter gewacht totdat duidelijk was hoe de vakafdelingen na de interne reorganisatie gehuisvest zouden worden.
Als oplossing worden er op de eerste verdieping van deze vleugel nu enkele grote kantoorruimten, zogenaamde “kantoortuinen” gemaakt die allemaal grenzen aan een buitengevel.

‘Twee vliegen in een klap’
Met deze verbouwing slaat de gemeente ‘twee vliegen in een klap’. Niet alleen krijgen de ambtenaren weer een betere werkplek, ook de samenwerking tussen de verschillende medewerkers wordt door deze huisvesting gemakkelijker. Doordat er meer afdelingen in een ruimte samenwerken wordt de integraliteit tussen de verschillende producten verbeterd.

De verbouwing gaat 34.000 euro kosten. Bij de bouw van Myllesweerd was echter al een bedrag opzij gezet voor de kosten die de aansluiting SCC-gemeentehuis met zich mee zouden brengen. Een gedeelte van het hiervoor gereserveerde bedrag wordt dan ook nu ingezet voor deze verbouwing.



03.07.2012
Bron: Gemeente Mill en Sint Hubert
Dit artikel is 708 maal bekeken

print


logosthubert

logo assh
Banner b1

rssicon rssicon rssicon
Cookie instellingen - Disclaimer - Stichting St Hubert op internet
www.sthubert.nu ©1999 - 2018

Deze pagina werd in: 0.081 seconden geladen